Baker-Duly på besök!

Som tur är varvas bygget med lite besök. Oftast är det grannar som stannar för att höra lite hur det går. Eller bara snacka lite. Då och då kommer de med dryck, vilket är oerhört gulligt! Det är ju också oerhört varmt…

Häromdagen fick vi pausa lite extra länge i byggandet när vi fick finfrämmande från Sydafrika/England/Tyskland. En del av Baker-Duly-klanen stannade hos oss på deras resa upp till Salteå och deras rosa lilla stuga.

Hon där längst till vänster i bild heter Delice. Hon är min mammas kusin och har fler berättelser än någon annan jag känner. Hon har också bott i flera länder samtidigt, och kanske bidrar det en del. Men framför allt är hon orädd. Hon bara gör helt enkelt. Att ta sig ut på en roadtrip från Sydafrika till Etiopien med två små barn och dessutom höggravid var till exempel en sån sak som hon och hennes man bara gjorde.

Delice har fem barn. William till höger om henne och Victoria längst till höger i bilden är de två yngsta. Han bor i Tyskland och hon i England. En annan bor i Sverige, en fjärde nånstans pendlande mellan New York och London och den femte tror jag är i Frankrike nu. Eller om det var Spanien? Ja, alltså världen är deras hem på nåt sätt. Och det inspirerar mig. Om några månader kommer jag äntligen få se ett av deras hem i Sydafrika. Även om jag längtar till det långsamma resandet, så längtar jag också dit.

Hon den ganska lilla heter Augusta och bor med sin pappa William i Tyskland. Han den där minsta till höger är det senaste tillskottet till klanen och är Victorias första barn. Han heter Sydney och gav mig ett rejält sugmärke på armen ❤

/Fanny

2 reaktioner till “Baker-Duly på besök!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s