Om oss

emilochfannyEmil Öberg och Fanny Persson

Vi bor i Uppsala och för några år sedan var vi i Kenya tillsammans. Kanske var det då, eller kanske var det något annat som fick Emil att börja nörda ner sig i riktigt starka bilar som kan omvandlas till rätt så långsamma små hus. Och börja köpa diverse verktyg, vissa som vi har fått använda lite fantasi för att kunna använda. Medan andra har hjälpt oss massor. Allt går med en vinkelslip!

Att få Fanny med på att göra själva resan var inte så svårt, men det har kanske varit lite svårare att få henne att bli riktigt lika hängiven av all teknik som krävs för att kunna bara vara utomhus och slippa duscha allt för ofta. Hon har dock gått från att knappt kunna righty tighty till lefty loosy, till att kalla skruva för något av en hobby.

Lux

Lux, eller Lux Lenny Superbil, ska ta oss ut på vårt stora äventyr. En Toyota Hilux som har varit vår sedan sensommaren 2017. Hon byggs nu upp för att på bästa sätt ta oss genom Europa och östra Afrika. Hon låter lite som en traktor, men är också lika stark som en.

IMG_2236.JPG