Radiodebut! Eller ja, för Lux i alla fall

I onsdags ringde min telefon. Det var en kille från P4 Uppland som undrade om jag var en av de där två som ska iväg och resa till Sydafrika i en bil. Och ja, det var ju jag. Han ställde lite frågor om det, bland annat om när vi tror att vi ska resa. Han hade tittat på vår instagram, och ja, sa att bilen kanske var halvklar. Jag sa att det var en djup komplimang. Det är ju verkligen mycket kvar att göra! Men, en skruv i taget så kommer vi dit!

Hur som helst. Vi bokade en intervju. Imorse klockan 7 kom Mona från morgonprogrammet. För oss både innebar det att ställa klockan tidigare än vanligt, och lite extra för att få ut Lux från garaget på ett säkert sätt sömndruckna. Jösses vad snabbt jag har vant mig vid att sova förbi klockan 8. Kanske förvisso ingen större chock för någon, sova är en av mina superskills.

Hur som helst. Det blev en intervju. Och ja, jag ser verkligen framemot att få vara lite mindre fokuserad på renlighet. Eller. Jag ser framemot att få ha det lite enklare bara. Jag förstår att jag kommer längta till tårar efter en ordentlig dusch med riktigt tryck i, efter att ha levt med vår vildmarksdusch i några månader.

Här är intervjun i alla fall. 

Nu ska jag gå och klippa av barret, för att ha lite mindre hår att hålla rent.

/Fanny

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s